• Αμφιθέατρα πανεπιστημίων πλημμύρισαν ενώ στο ΕΜΠ φοιτητές και φοιτήτριες έδωσαν εξετάσεις με τους φακούς των κινητών τους καθώς σημειώθηκε διακοπή ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας.

Με αναμμένους τους φακούς των κινητών τηλεφώνων τους έδωσαν εξετάσεις σήμερα Πέμπτη (26/1) οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, καθώς σημειώθηκε διακοπή ρεύματος λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί την Αττική.

Σύμφωνα με καταγγελία της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα Δ.Σ των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας “στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό.

Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα”.

Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά ….έβρεξε” αναφέρεται στην ανακοίνωση, απαιτώντας:

  • Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματα τους λόγω των καιρικών συνθηκών και
  • αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω απ’τα Ιδρύματα.”
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
❝ ετικέτες ❞ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ