• Η ατάκα του γραμματέα του ΜέΡΑ25 που άναψε τα αίματα και η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η φράση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει συγκυβέρνηση με το Νίκο Ανδρουλάκη και οι αιχμές του γραμματέα του ΜέΡΑ25 για σχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με ολιγάρχες άναψε τα αίματα δημιουργώντας μια οιωνεί κρητική βεντέτα.

Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας

Συγκεκριμένα ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα συμμετάσχει σε μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αλέξη Τσίπρα και απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα γιατί αρνείται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον προεκλογικό διάλογο που προτείνει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε:

«Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Ο κ. Τσίπρας θέλει συγκυβέρνηση με τον κ. Ανδρουλάκη. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει σχέσεις με κάποιους συγκεκριμένους ολιγάρχες που θα του κόψουν το συνάλλαγμα».

Κρίνει εξ’ ιδίων

«Ο διαχρονικά αναξιόπιστος Γιάνης Βαρουφάκης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές του Γιάνη Βαρουφάκη.

Βαριά κουβέντα η «αναξιοπιστία»

Στο σχόλιο αυτό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανταπάντησε το ΜέΡΑ25 δηλώνοντας: «Βαριά κουβέντα η «αναξιοπιστία» από ένα κόμμα που αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα για φορολογικούς λόγους. Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως ακριβώς την ίδια έκφραση είχε χρησιμοποιήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Οικονόμου, ένα χρόνο πριν να χρειαστεί να απολογείται για τον κ. Πάτση».

❝ ετικέτες ❞ #ΜΕΡΑ25 #ΠΑΣΟΚ