Κάθε Ιανουάριο και Φεβρουάριο γίνεται κουβέντα για τις κινητοποίσεις των αγροτών είπε απαξιωτικά για τις διαμαρτυρίες τους ο πρωθυπουργός

Αρνούμενος να δεχθεί οποιαδήποτε διαμαρτυρία ή παράπονο για την πολιτική του, ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει πεισθεί από τα φιλοκυβερνητικά μέσα, ότι είναι άριστος.

Σε αυτό το πλαίσιο απάντησε στη συνέντευξη Τύπου και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας από την εκρηκτική αύξηση του κόστους παραγωγής.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε αν η κυβέρνησή του σκοπεύει να πάρει επιπλέον μέτρα ανακούφισης για τον αγροτικό τομέα με δεδομένο ότι η ενεργειακή κρίση έχει αυξήσει κατά πολύ το κόστος και υπάρχουν προειδοποιήσεις από τους αγρότες για κινητοποιήσεις.

Με δεδομένο ότι κι ο ίδιος δραστηριοποιείται ως ελαιοπαραγωγός, απευθυνόμενος στους αγρότες είπε ότι και τον ίδιο τον «απασχολεί ιδιαίτερα το κόστος παραγωγής».

Μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα και κούνησε το δάκτυλο στους αγρότες ισχυριζόμενος ότι δεν πιστεύει ότι θα ξαναδούν τις τιμές που είδαν φέτος στο λάδι, άρα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι και να μην δυσανασχετούν.

Όπως προκλητικά είπε «στα καλά νέα φέτος είναι ότι σε μία σειρά προϊόντα είχαμε πάρα πολύ καλές τιμέςΔεν ξέρω αν θα είναι για πάντα έτσι. Αν θα ξανά έχουμε λάδι στα 5-6 ευρώ αλλά αυτό στο κομμάτι των εσόδων δίνει σημαντική ανάσα».

«Κάθε Ιανουάριο και Φεβρουάριο γίνεται κουβέντα για κινητοποιήσεις» είπε απαξιωτικά για τις διαμαρτυρίες του αγροτικού κόσμου της χώρας.

❝ ετικέτες ❞ #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ