Αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Κύρτσου στον Κυριάκο Μητσοτάκη που απέδωσε ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για τον πλειστηριασμό 1ης κατοικίας στην κ. Κολοβού

Άθλια χαρακτηρίζει την ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποδώσει ευθύνες για τον πλειστηριασμό της 1ης κατοικίας της κ. Κολοβού στον Αλέξη Τσίπρα ο ευρωβουλευτής Renew Europe Γιώργος Κύρτσος, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός παραποίησε τα στοιχεία.

Όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής αν ο Κ. Μητσοτάκης πίστευε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδίκησε την κοινωνία θα μπορούσε να βελτιώσει, όχι να επιδεινώσει την κατάσταση με ρυθμίσεις και αποφάσεις.

Βρίσκω άθλια την προσπάθεια Μητσοτάκη να ρίξει ευθύνες για πλειστηριασμό της 1ης κατοικίας της κ.Κολοβού στον Τσίπρα Παραποίησε τα στοιχεία. Επιπλέον αν ο Μητσοτ.πίστευε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδίκησε την κοινωνία, είχε κάθε δυνατότητα να βελτιώσει, όχι να επιδεινώσει, ρυθμίσεις&αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεόδωρος Σκυλακάκης από το βήμα της Βουλής είχε ισχυριστεί το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού είχε βγει σε πλειστηριασμό επί ΣΥΡΙΖΑ.

❝ ετικέτες ❞ #ΚΥΡΤΣΟΣ