Κανένα δάνειο δεν έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – Μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα κατέχουν ένα διαμέρισμα και ένα οικόπεδο

Αμετάβλητη και ολίγον μειωμένη εμφανίζεται η οικονομική κατάσταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Αλέξη Τσίπρα όπως αυτή προκύπτει από τη δήλωση του πόθεν έσχες του. 

Σύμφωνα με την δήλωση πόθεν έσχες που αφορά στην οικονομική χρήση 2020, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας εμφανίζει συνολικά εισοδήματα 90.589 ευρώ με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα. 

Ο Αλ. Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα δεν διαθέτουν μετοχές σε εταιρείες, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια ή άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Παράλληλα, δεν έχουν κανένα δάνειο.

Σε ό,τι αφορά τις καταθέσεις, ο Αλ. Τσίπρας έχει 97.297 ευρώ, ενώ η Μπέττυ Μπαζιάνα δηλώνει καταθέσεις αξίας 2.166 ευρώ.

Αμετάβλητη έχει μείνει και η κατηγορία που σχετίζεται με τα οχήματα, καθώς ο Αλ. Τσίπρας δηλώνει τη μηχανή που διαθέτει και η σύζυγός του ένα Ι.Χ. 1.248 κυβικών.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατέχει ένα διαμέρισμα στον δήμο Αθηναίων, ενώ η σύντροφός του ένα οικόπεδο στον δήμο Αρτέμιδας Αττικής. 
 

❝ ετικέτες ❞ #ΤΣΙΠΡΑΣ