Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ απαντά ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν και στέλνει μήνυμα ότι θα συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια

Σε ανάρτηση με πολλαπλούς αποδέκτες προχώρησε ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος στον απόηχο των εξελίξεων στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ με ανάρτηση στο Facebook σημειώνει ότι καμιά φορά η αναζήτηση της αλήθειας είναι βασανιστική και απαντά σε όσα ακούγονται για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Επειδή πολλά λέγονται τις τελευταίες ώρες για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν,  ίσως θα ήταν καλό  να θυμηθούμε ότι η Ευρώπη (το ευρωπαϊκό πνεύμα και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός) δεν είναι σύνθημα, ούτε μια οριστικά παγωμένη στον χρόνο ταυτότητα. Επίσης, σίγουρα, δεν είναι  μανιχαϊσμοί και φανατισμοί.

Η Ευρώπη είναι το δημοκρατικό πλαίσιο, ο διάλογος, η ευρυχωρία που επιτρέπει σε αντίθετες απόψεις να συζητούν μεταξύ τους, και να επιχειρούν να ακούσει η μια την άλλη. Είναι η ανεκτικότητα και ο ήρεμος διάλογος χωρίς μακαρθικού τύπου εκ των προτέρων αποκλεισμούς και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, ακόμη και αν αυτή είναι καμιά φορά βασανιστική».

❝ ετικέτες ❞ #ΑΔΑΕ