«Κανείς δεν ξέρει τι κάνει και που βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας. Άφαντος μην πέσει πάνω σε κανένα πολίτη και τον κράξει»

«ΟΜητσοτάκης ανέλαβε την εξουσία με ένα έτοιμο εγχειρίδιο επιβολής παρακράτους», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ταυτόχρονα χαρακτηρίζει «ανεπαρκή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν και «χαρβαρντοσπουδασμένο»!

Συγκεκριμένα γράφει στο facebook:

«Ήθελε να αποφύγει τα «λάθη» του πατέρα του. Νόμιζε ότι ήταν καλύτερος ως χαρβαρντοσπουδασμένος. Αλλά είναι τόσο ανεπαρκής που ούτε αυτό το δήθεν τέλειο σχέδιο νομής κράτους και οικονομίας δεν μπόρεσε να εφαρμόσει.»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος παρατηρεί ότι ο πρωθυπουργός έχει εξαφανιστεί μετά την τελευταία του τηλεοπτική παρέμβαση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, σχολιάζοντας:

«Πέντε μέρες έχουν περάσει από την τελευταία κακά σκηνοθετημένη — όχι και τόσο δημόσια — εμφάνιση του ατάλαντου γόνου. Και κανείς δεν ξέρει τι κάνει και που βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας. Άφαντος μην πέσει πάνω σε κανένα πολίτη και τον κράξει.»

Ο Μητσοτάκης ανέλαβε την εξουσία με ένα έτοιμο εγχειρίδιο επιβολής παρακράτους. Ήθελε να αποφύγει τα “λάθη” του πατέρα του. Νομιζε ότι ήταν καλύτερος ως χαρβαρντοσπουδασμένος. Αλλά είναι τόσο ανεπαρκής που ούτε αυτο το δήθεν τέλειο σχέδιο νομής κράτους και οικονομίας δεν μπόρεσε να εφαρμόσει.

❝ ετικέτες ❞ #ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ