«Πρέπει να τους διώξουμε, με την ψήφο μας, το συντομότερο δυνατόν».

Ηλίστα των παρακολουθήσεων μεγαλώνει συνεχώς, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ντοκουμέντο, αύριο θα βγουν στην δημοσιότητα και άλλα ονόματα που παρακολουθούνταν από το Predator. Ένα ακόμη όνομα που βγήκε στην δημοσιότητα είναι του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος παίρνει θέση για τα νέα δεδομένα. Όπως ο ίδιος αναφέρει:

«Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento, είμαι στη λίστα αυτών που παρακολουθούσε η ΕΥΠ με εντολή Μητσοτάκη-Δημητριάδη. Θεωρώ αυτονόητο ότι με έβαλαν στο στόχαστρο. Θα κάνω τις αναγκαίες ενέργειες για να δοθούν επισήμως στη δημοσιότητα, τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την παρακολούθηση»!

Επίσης, σε δεύτερο tweet αναφέρει ότι «οι μαζικές παρακολουθήσεις που οργάνωσε ο Μητσοτάκης,  έγιναν για λόγους…εθνικής ασφάλειας. Θεωρούν..εθνικά ύποπτο όποιον αντιτάσσεται στις αθλιότητες Μητσοτάκη η όποιον θέλουν να ελέγξουν η να εκβιάσουν. Πρέπει να τους διώξουμε, με την ψήφο μας, το συντομότερο δυνατόν».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Documento,
είμαι στη λίστα αυτών που παρακολουθούσε η ΕΥΠ με εντολή Μητσοτάκη-Δημητριάδη.
Θεωρώ αυτονόητο ότι με έβαλαν στο στόχαστρο.
Θα κάνω τις αναγκαίες ενέργειες για να δοθούν επισήμως στη δημοσιότητα,
τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την παρακολούθηση!— Γιώργος Κύρτσος

Οι μαζικές παρακολουθήσεις που οργάνωσε ο Μητσοτάκης, έγιναν για λόγους…εθνικής ασφάλειας. Θεωρούν..εθνικά ύποπτο όποιον αντιτάσσεται στις αθλιότητες Μητσοτάκη η όποιον θέλουν να ελέγξουν η να εκβιάσουν. Πρέπει να τους διώξουμε, με την ψήφο μας, το συντομότερο δυνατόν.

❝ ετικέτες ❞ #ΚΥΡΤΣΟΣ