Νέα λίστα ονομάτων που παρακολουθούνταν από το Predator – Ποιοι βρίσκονται στη λίστα

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών φέρνει στο φως της δημοσιότητας με αυριανό της ρεπορτάζ η εφημερίδα Documento. 

Σύμφωνα με αναρτήσεις του εκδότη και δημοσιογράφου της εφημερίδας, Κώστα Βαξεβάνη, το αυριανό φύλλο θα δημοσιεύει νέα ονόματα που παρακολουθούνταν από το Predator. Στη νέα αυτή λίστα, εντύπωση προκαλεί το ότι φιγουράρουν τα ονόματα του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.  Μιχάλη Καραμαλάκη, καθώς και της εισαγγελέως της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου. 

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος σε tweet του, «το ερώτημα που μπαίνει, είναι αν κάποιοι από τους 100 και πλέον  παρακολουθούμενους ήταν υπό εκβιασμό», αναρωτώμενος «γιατί η Εισαγγελέας της ΕΥΠ υπέγραφε ο,τι ήθελε η κυβέρνηση;». 

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

Νέα λίστα #predator στο #Documento. Υπό παρακολούθηση ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αλλά και η Εισαγγελέας της ΕΥΠ. Το ερώτημα που μπαίνει, είναι αν κάποιοι από τους 100 και πλέον παρακολουθούμενους ήταν υπό εκβιασμό. Γιατί η Εισαγγελέας της ΕΥΠ υπέγραφε ο,τι ήθελε η κυβέρνηση;

Όπως φαίνεται, πάντως, από το πρωτοσέλιδο, από την παρακολούθηση δεν γλίτωσε ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ούτε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. 

❝ ετικέτες ❞ #ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ