Ισχυροί εσωκομματικοί τριγμοί στο κυβερνών κόμμα από την σιδηροδρομική τραγωδία- Αλληλοκατηγορίες για μη στήριξη του κυβερνητικού αφηγήματος

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στην κυβέρνηση αλλά και στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Οι εσωκομματικές συγκρούσεις είναι τόσο ισχυρές που, πλέον, βλέπουν και το φως της δημοσιότητας με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται ευθέως στος δημοφιλείς υπουργούς που κρύφτηκαν και δεν εμφανίστηκαν για να υπερασπιστούν το κυβερνητικό έργο και το κυβερνητικό αφήγημα για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χωρίς να κατονομάσει σε ποιους υπουργούς αναφερόταν αλλά φωτογραφίζοντάς τους, επιτέθηκε με σφοδρότητα σε εκείνους τους υπουργούς που έχουν μεγάλη δημοφιλία και επέλεξαν να μην υπερασπιστούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο μέγα θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο γιατί σε μια κρίσιμη ώρα αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό.  Αν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στη δημοφιλία μπορεί να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοημένοι», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη σφοδρή του επίθεση προς τους συναδέλφους του υπουργούς.

❝ ετικέτες ❞ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ