Όταν σου σβήνουν 30 εκατομμύρια ευρώ δάνεια και επιπλέον σε ενισχύουν με καλούδια σαν τη λίστα Πέτσα , τότε αλλάζει η προσέγγιση σου για το πως βλέπεις τα πράγματα.

Και τώρα που τα ευρήματα είναι χειροπιαστα+καταγεγραμμενα σε χαρτι τι θα κάνει ο παρακρατικός ωτακουστής του Μαξίμου πρωθυπουργός Μητσοτάκης; Θα κάνει ότι δεν ήξερε τίποτε; Η θα τα αποδώσει σε “στοιχεία” εντός της ΕΥΠ της οποίας έχει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Όσο και να αντιπαθείς τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και να στη σπάει ο #Τσίπρας, δύο γεγονότα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μοναδική σύγχρονη ελληνική κυβέρνηση που άφησε λεφτά στα ταμεία και όχι χρέος Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μοναδική ελληνική κυβέρνηση που δεν έκλεψε ούτε μισό ευρώ.

Μην αφήσετε αυτή τη χώρα στα χέρια των κλεφτών, των ακροδεξιών, των απατεώνων, των φιλοχουντικών, των φιλοβασιλικών, των ψευτών, των λαμόγιων, των ρατσιστών, των βιαστών, των μπατριωτών, των παρακρατικών. Μην αφήσετε αυτή τη χώρα στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ψηφίστε.

Για το noor1 είχαμε μάθει ότι ιδιοκτήτης ήταν ο Μαρινάκης, επειδή τότε, τον παρακολουθούσαν για τα στημένα στο ποδόσφαιρο. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί μόνο καταλάθος. #ΝΔ_απατεωνε

Στην Ισπανία κατάσχουν τα ναρκοπλοια. Στην Ελλάδα βρίσκουν τους μάρτυρες στο βυθό.. Στο Βέλγιο οι εισαγγελείς στέλνουν φυλακή τους κλέφτες. Στην Ελλάδα οι κλέφτες στέλνουν φυλακή τους εισαγγελείς. Γιατί όταν αυτοί ζουσαν στα δέντρα, εμείς φτιάχναμε παρθενωνες..

Στην Ισπανία κατάσχουν τα ναρκοπλοια. Στην Ελλάδα βρίσκουν τους μάρτυρες στο βυθό.. Στο Βέλγιο οι εισαγγελείς στέλνουν φυλακή τους κλέφτες. Στην Ελλάδα οι κλέφτες στέλνουν φυλακή τους εισαγγελείς. Γιατί όταν αυτοί ζουσαν στα δέντρα, εμείς φτιάχναμε παρθενωνες..

Οι αδελφοί Ψωμιάδη και οι συνεργάτες τους «έγραψαν ιστορία» στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, σπάζοντας έργα 6 εκατ.σε απευθείας αναθέσεις των 45000 ευρώ,τα «σαράντα πεντάρια». Αυτά μέχρι το 2010. Η σχετική δίκη έχει αναβληθεί 6 φορές. Η νέα ορίστηκε για τον..Μάιο 2024. Βαθύ κράτος.

Οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους. Η ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους παραγωγής σε ζωοτροφές λιπάσματα καύσιμα ενέργεια απειλεί την επιβίωση τους & την συνέχιση της παραγωγής. Η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε για τους αγρότες απειλεί με αφανισμό & επισιτιστική κρίση. Δεν πάει άλλο.

Για τ ότι η κυβέρνηση εξελίχθηκε σε συμμορία, φταίει η κυβερνηση. Αν εσείς ψηφίσετε μια συμμορία να σας κυβερνήσει, θα φταίτε εσεις. Ξεκαθαρα…

Η κυβέρνηση διαφημίζει,για το δεξιόστροφο κοινό,τον φράχτη στον Έβρο. Υποτίθεται ότι θα σταματήσει τους μετανάστες. Ο Μητσοτάκης στο Νταβός ζητούσε μετανάστες για να στηρίξουν την..οικονομική απογείωση. Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν μαζικά τον Έβρο σε αναζήτηση καλύτερης ζωής. Μύλος.

Αναγκαίος ο διάλογος Τσίπρα-Ανδρουλάκη. Συνυπάρχουν στους Ευρωσοσιαλιστές, να προσπαθήσουν στην Ελλάδα. Χωρίς υπερβολές ΣΥΡΙΖΑ,φοβίες ΠΑΣΟΚ. Σύγκλιση σε 15-20 βασικά θέματα. Η πολιτική Μητσοτάκη χωρίς μέλλον. Ο κόσμος αναζητεί εναλλακτική πρόταση. Το ο καθένας μόνος, υπέρ Μητσοτ!

Τα κινητά της στην Αγγλία για έλεγχο από τις υποκλοπες,που ειχε διατάξει ο αδελφός και θείος,έστειλε η οικογένεια Μπακογιάννη. Ντορα,Κώστας και Αλεξια ξερουν περισσότερο από τον καθένα ότι μας κυβερνά ένα συνοθύλευμα αδίστακτων και αρρώστων ανθρώπων.

Φέτα Τρικάλων σε σούπερ μάρκετ της Ιρλανδίας: 6,45 το κιλό. Οι ανοησίες με τα καλάθια και την δήθεν καταπολέμηση της ακρίβειας, πιάνουν μόνο σε αφελείς. Η διπλάσια τιμή πώλησης στην Ελλάδα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην ληστρική φορολογία.

Υπάρχουν καποια πράγματα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ. -Ποιος σκότωσε τον #Καραιβαζ -Ποιος σκότωσε τον #Ιάσωνα -Ποιος ήταν οι 213 στην λίστα #Μίχου -Τι μετέφερε το #Αντονοφ -Σε ποιον ανήκει το πλοίο που έπιασαν με 4,5 τόνους στην #Τενερίφη. Όποιος θέλει συμπληρώνει.

❝ ετικέτες ❞ #ΑΛΗΘΕΙΕΣ