«Δεν μας αξίζει ένας εμμονικός πρωθυπουργός που αντιμετωπίζει την κριτική με παραληρήματα. Ευτυχώς, πολύ σύντομα, θα αποτελέσει παρελθόν»

Στον παραληρηματικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Αχαΐα αποτέλεσμα του πανικού που τον έχει καταβάλει μετά τις πρόσφατες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και την ακρίβεια που γιγαντώνεται μέρα με την μέρα με την κοινωνία να ασφυκτιά, αναφέρθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανάρτησή του στα κοινωνικά ανέφερε «Το καλάθι του νοικοκυριού δεν αφορά τους “αριστερούς του χαβιαριού”. Αυτό δήλωσε απόψε ο κ. Μητσοτάκης».

«Δεν αξίζει στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μας ένας εμμονικός πρωθυπουργός που αντιμετωπίζει την κριτική με παραληρήματα. Ευτυχώς, πολύ σύντομα, θα αποτελέσει παρελθόν…», σημείωσε εμφατικά.

Το καλάθι του νοικοκυριού δεν αφορά τους “αριστερούς του χαβιαριού”. Αυτό δήλωσε απόψε ο κ. Μητσοτάκης. Δεν αξίζει στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μας ένας εμμονικός πρωθυπουργός που αντιμετωπίζει την κριτική με παραληρήματα. Ευτυχώς, πολύ σύντομα, θα αποτελέσει παρελθόν…

❝ ετικέτες ❞ #ΧΑΡΙΤΣΗΣ