Ο πανικόβλητος πρωθυπουργός συκοφαντούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ισχυριζόμενος ότι στήνει «σκευωρία» στο σκάνδαλο των υποκλοπών – Είδε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας

Με μία προεκλογική ομιλία που κινήθηκε μεταξύ πανικού και εκνευρισμού και με μπόλικο αντιΣΥΡΙΖΑ παραλήρημα ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα. Ο πρωθυπουργός επί 58 λεπτά παρουσίαζε μία εικονική πραγματικότητα στη χώρα, συκοφαντούσε την αξιωματική αντιπολίτευση και κρυβόταν για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τετραετία συμφοράς και ψέματος και είπε ότι στόχος του είναι «η αυτοδύναμη Ελλάδα με πρώτο ρόλο στη ΝΔ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να υπερασπιστεί το αποτυχημένο καλάθι του νοικοκυριού, λέγοντας ήδη ρίχνει τις τιμές σε προϊόντα. «Προφανώς δεν αφορά τους αριστερούς του χαβιαριού ή τους σοσιαλιστές της σαμπάνιας. Ενδιαφέρει όμως το μέσο Έλληνα. Με αυτούς και με το καλάθι του νοικοκυριού είμαστε εμείς λοιπόν. Και όσοι το σνομπάρουν ας πάρουν το δικό τους ακριβό κουβαδάκι και ας πάνε να παίξουν αλλού» είπε προκλητικά.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για «άθλιες πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ» και «σχέδια κάποιων εντός και εκτός συνόρων που θα επιθυμούσαν μια αγκυλωμένη κυβέρνηση. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να υποκύψουμε. Αδύναμη κυβέρνηση σημαίνει και αδύναμη χώρα. Δεν θα επιτρέψω σε καμία κομματική ή ιδιωτική σκοπιμότητα να απειλήσει τη σταθερότητα της χώρας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίστηκε τον Κυριάκο Πιερρακάκη ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο κάδρο του σκανδάλου των υποκλοπών και είπε ότι «θα πάρει ξανά το μάθημα ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σκευωρίες που στήνει».

«Τι θέλουν να μας πείσουν ότι εγώ δεν είχα άλλη δουλειά από το να ακούω τους υπουργούς και τις γραμματείς μου; Υποστηρίζουν ότι το Predator έσωσε δήθεν την οικογένεια του Κ. Πιερρακάκη στο Μάτι. Δεν είναι τυχαία και αυτή η στοχοποίηση. Στο πρόσωπο ενός πετυχημένου υπουργού θέλουν να αμαυρώσουν την επιτυχία ενός πετυχημένου ψηφιακού κράτους που όλοι αναγνωρίζουν» ισχυρίστηκε. Παράλληλα δήλωσε ότι στο σκάνδαλο των υποκλοπών «το χυδαίο συναντά το γελοίο».

❝ ετικέτες ❞ #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ