Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και του προγράμματός του κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολιάζοντας τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Σχολιάζοντας τις αναφορές του Μητσοτάκη στον κ. Ανδρουλάκη τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «Τσίπρα με γραβάτα», απονέμοντας στο ΠΑΣΟΚ το «νόμπελ οικονομικής ασυναρτησίας» το Κίνημα αναφέρει ότι «δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έσπευδε να στηρίξει τον χρυσό χορηγό του».

Δυστυχώς όμως για τον κ. Μητσοτάκη, «θα έχει πια δυναμική και αξιόπιστη αντιπολίτευση», τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έσπευδε να στηρίξει τον χρυσό χορηγό του.

Η προσπάθειά του, όμως, να ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και το πρόγραμμά μας είναι απόλυτα εξόφθαλμη και δεν κόβει εισιτήρια.

Δυστυχώς, για τον κ. Μητσοτάκη θα έχει πια δυναμική και αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που θα σταθεί απέναντι στις πολιτικές του εκτροχιασμού στην οικονομία με τη διόγκωση του δημοσίου χρέους, της υποβάθμισης του κοινωνικού κράτους και του ΕΣΥ, της υπερφορολόγησης των πολιτών με τους έμμεσους φόρους, των πλειστηριασμών, της αναξιοκρατίας, των απευθείας χαριστικών αναθέσεων των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, των ευνοϊκών ρυθμίσεων για τους μεγάλους και ισχυρούς.

Αυτά, που αποτελούν τη βαθιά συντηρητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.»

Πηγή: in.gr

❝ ετικέτες ❞ #ΠΑΣΟΚ